ERZURUM / YAKUTİYE - Dedekorkut İşitme Engelliler İlkokulu

Uçurtma Etkinliğimiz

May

Yakutiye Gençlik Merkezi Okulumuzu Ziyaret Ederek Farkındalık Amacıyla Kısa Bir Filmi İşaret Dili İle Seslendirdiler

May

19 Mayıs Atarük'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Töreni Okulumuzda Yapıldı

May

Hayatın her alanında biz de varız.

May

Engeliler Haftası Programına Katılım Sağladık ve Öğrencilerimizin Çalışmalarını Sergiledik

May

Palandöken RAM Tarafından Öğrencilerimize Zararsız Teknoloji Hakkında Seminer Verildi.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın SAlih KAYGUSUZ'un Öğrencilerimize Hediye Ettiği Tabletleri Okul Müdürümüz Mustafa YILMAZ Öğrencilerimize Verdi.

May

Engelliler Haftası Programı İçin Hazırlık Provalarımız Okul Müdürümüz Mustafa YILMAZ Kontrolünde Devam Ediyor

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşku ile Kutlandı.

Nis

İl milli eğitim müdürümüz Salih kaygusuz, Yakutiye İlçe Milli eğitim müdürümüz Cihan Kıvanç ve İl Milli eğitim Şube Müdrümüz Fatih PAÇA okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle  birlikte iftar ettiler.Bu ziyaret esnasında okulumuzda keyifli anlar yaşandı.

Öğrencilerimizin Avm Gezisi

Nis

Öğrencilerimize deprem Bilinçlendirme eğitimi verildi.

Emine Çiçek Öğretmenimiz ve Öğrencilerinin Kapı Süsleme Çalışması

Emine Çiçek Öğretmenimiz ve Öğrencilerinin Okul Pano Çalışması